Strategie & Advies

//Strategie & Advies
Strategie & Advies2018-08-02T08:57:55+02:00

Hebt u soms behoefte aan competente sparringpartners met een duidelijke en onafhankelijke mening?

Mkb-ondernemingen zijn vaak zeer creatief als het gaat om het inspelen op veranderingen en het voorblijven van concurrenten. Maar die creativiteit vergt een grote mate van flexibiliteit en een sterke concentratie op kernactiviteiten om ervoor te zorgen, dat ideeën in haalbare doelen worden omgezet.

Wilt u zich concentreren op het halen van strategische, tactische en operationele doelen en kunt u daarbij tijdelijk wel wat hulp gebruiken? Schakel dan Team Kikk in! De Kikk Consult bedrijfscoach is een sparringpartner als het gaat om visie- en strategieontwikkeling en een parttime coach of manager als het gaat om het inrichten of begeleiden van bedrijfsprocessen. Bovendien is hij of zij ervaren in de branches waarin u actief bent.

Onze parttime bedrijfscoaches met MT ervaring staan voor u klaar!

Onze bedrijfscoach is een sparringpartner voor directies, management teams en individuele MT-leden. Hij of zij neemt bij voorkeur deel aan het MT overleg.

Vanuit competenties en een schat aan ervaring helpt hij of zij het management met deskundig advies en praktische inzichten. Aan de hand van uitgewerkte ideeën en modellen krijgt het management van de onderneming de tools om strategische keuzes in daden om te zetten. Ook helpen deze tools om medewerkers mee te krijgen in het gekozen beleid en de uitvoering ervan.

Tevens bewaakt de bedrijfscoach de vertaalslag van de gekozen organisatiestrategie naar het managementinformatiesysteem en de compliance vraagstukken die onder regie van de Risk-Kwaliteitsmanager staan. Hierdoor wordt de verbinding tussen Strategie en het Kwaliteitsbeleid van uw organisatie gewaarborgd.

De bedrijfscoach laat u desgewenst graag kennismaken met Milo en zijn virtuele collega- assistenten. Zij helpen uw organisatie en onze bedrijfscoach om de resultaten van strategische keuzes dag en nacht te monitoren.

Wilt u sparren met onze bedrijfsadviseur?

Gerelateerde artikelen

Waarom een kwaliteitsmanagementsysteem ?

Waarom willen sommige organisaties een kwaliteitsmanagementsysteem en waarom doen andere organisaties het zonder? Zijn organisaties met een kwaliteitsmanagementsysteem beter af dan organisaties zonder zo’n systeem? Wat kost het en wat levert het op? Vragen die [...]