Team Kikk: door ondernemers – voor ondernemers

Flexibel, onafhankelijk en deskundig

De adviseurs van Team Kikk zijn zelfstandig ondernemende professionals die weten wat het runnen van een succesvolle onderneming van u vergt. Zij geven u als mkb’er graag de ruimte om te excelleren. Zij doen dit door u tijdrovende, maar cruciale zaken als kwaliteitszorg, personeelsmanagement, informatiebeveiliging en juridische zaken uit handen te nemen. Ze voegen waarde toe waar en wanneer het kan, met advies, training en slimme ICT-tools.

Onze Business Partners en Flex Partners werken op flexibele basis voor u. U betaalt ze dus alleen als u ze nodig hebt. Dat levert al snel een flinke besparing op als u het vergelijkt met het in dienst nemen en houden van eigen personeel.

Transparant, slim en prijsgunstig

Daarnaast staan onze virtuele assistenten 24/7 voor u klaar. Deze digitale platformen geven u en uw medewerkers op elk gewenst moment inzicht in de benodigde managementinformatie en procedures. Zo maakt u uw organisatie transparant, borgt u kwaliteit en efficiency. Ook bevordert u de betrokkenheid van het personeel bij uw organisatie. Uw Business Partner helpt u bij de inrichting van een platform en heeft meteen toegang tot de juiste gegevens om u nog sneller en effectiever van dienst te zijn. Ook bij certificering van uw organisatie – denk aan kwaliteitsaudits – bewijzen de virtuele assistenten hun toegevoegde waarde.

Op de pagina onze mensen  maakt u verder kennis met het team.

Business & Flex Partners

Onze Business Partners vormen het kloppend hart van Team Kikk. Onder de handelsnaam Kikk Consult dragen zij dagelijks bij aan waardeontwikkeling bij onze klanten. Al onze Business Partners hebben een vaste groep klanten, afgestemd op hun kennis van specifieke branches en op de geografische locaties van onze klanten.

Als uw vaste adviseur zal de Business Partner er alles aan doen om een duurzame relatie met u op te bouwen, waarin integriteit, betrokkenheid en transparantie centraal staan. Hij of zij adviseert u bij strategische beleidsvraagstukken en deelt graag kennis en ervaringen met betrekking tot trends en duurzame ontwikkelingen in uw markt(en). Daarnaast ontvangt u hulp bij het opzetten en beheren van managementinformatie(systemen).

Onze Flex Partners ondersteunen u desgewenst met specifieke kennis en kunde en werken aanvullend op de competenties van uw vaste Business Partner. Ze zijn bijvoorbeeld specialist in kwaliteitsvraagstukken, juridische zaken of lean management.

Wilt u eens kennis maken met Team Kikk ?