Team Kikk heeft een transparante en organische werkwijze. De Business Partners hebben een centrale rol en werken nauw samen met de Flex Partners.

De directie van Team Kikk maakt zich sterk voor een open en betrokken werkomgeving waarin partners elkaar waarderen en stimuleren. Daarnaast werkt zij voortdurend aan innovatieve diensten en tools waarmee de partners hun klanten kunnen ondersteunen. Zij wordt hierin ondersteund door het Office & Flex Management team.

Alle teamleden stellen zich graag zelf aan u voor op Onze teamleden

Onze waarden

Waarderen waar een ander goed in is en daarop toegevoegde waarde leveren, dat kan alleen met een zuivere blik, een onafhankelijke geest en een gretigheid om samen te groeien en te excelleren. Daarom staan professionaliteit, verantwoordelijkheid en onafhankelijkheid hoog in ons vaandel.

Professioneel

De ambitie om samen met onze klanten en onze collega’s te leren, te creëren en te excelleren, is wat ons als ondernemers bindt. Als wij de beste adviseurs voor the job willen zijn, moeten we onze kennis, talenten en ervaringen bundelen en continue aanvullen en vernieuwen.

Verantwoordelijk        

Wij voelen ons verantwoordelijk voor het welzijn van mens en organisatie. Dat geldt voor onze klanten, maar ook voor onze eigen collega’s. Integriteit, respect en betrokkenheid zijn volgens ons onmisbaar in een duurzame samenwerking.

Onafhankelijk

Samenwerken zonder je eigen onafhankelijkheid te verliezen, dat is ons heel wat waard. Die onafhankelijkheid maakt dat wij zuiver en integer kunnen adviseren en kunnen waarschuwen voor kansen en risico’s die uit onze adviezen voortvloeien.

 

Meteen schakelen met één van onze experts?

Neem contact op!
Neem contact op!